Hilsen fra Handlerne i Skoganvarre.

Niklas Rogne, Team Toyota Slettum bil har meldt seg på i kampen om seieren i Finnmarksløpet etter en dramatisk start på løpet. Inn til det første sjekkpunktet, som ligger i Skoganvarre kom han inn som nummer to, tre minutter bak ledende Ronny Frydenlund.

Da Niklas kom inn til sjekkpunktet var han i svært godt humør, og alle hundene er i kjempeslag. Hundene spiste godt, før de la seg ned i hvile på sjekkpunktet.

Hundene spiser hundemat. Niklas kjører på kylling:

Arrangørene bekrefter at Niklas Rogne var en av kjørerne som kjørt feil på grunn av feil merking av løypa. Rogne ligger mindre tid bak lederen, enn han brukte på å kjøre i feil retning, for så å snu. Niklas Rogne har holdt klart størst fart av alle på den første etappen, med 12,9 kilometer i timeni snittfart.