Niklas  har kjørt fantastisk i natt, og passert Nina Skramstad. Nå ligger han noen meter foran i sporet og har bronsemedaljen på hånda

Ella Kjøsnes tok sølv og Ole Bekkos bronse i juniorklassen.

Femundløpet 2017 ble vunnet av svenske Petter Karlsson, som gikk i mål allerede klokken 06.04.Han teller ikke i Norgesmesterskapet.  Nå 06. 41 kjører Birgitte Næss inn til gull i Norgesmesterskapet. Thomas Werner er allerede godt inne på Langegga, og kjører inn til sølvmedalje i NM og tredjeplass i Femundløpet om en liten time. Litt lengre bak har Ove Grytbakk tatt igjen Inger.Marie Haalan, og nærmer seg en femteplass i NM. Dermed kan det bli et fantastisk Norgesmesterskap for Røros, som tok to medaljer i juniorklassen lørdag.

Bronseduellen kna komme til å leve helt inn til mållinjen, og er ventet å bli avgjort ved nitiden. Møt opp på Idrettsparken, og ta imot Niklas!