logo-idrettsparkenIdrettsparken Hotell ligger i hjertet av verdensarvstedet Røros. Atmosfæren her preges av ro og stillhet og vår visjon er «gjesten i fokus». Her er det lite og intimt og vi kan ta oss ekstra godt av hver enkelt gjest og om ønskelig kan våre gjester rusle rundt i sokkelesten og nyte den hjemmekoselige atmosfæren. Hotellet ligger kun 5 minutters gange fra sentrum og de trivelige gatene og spesielle trehusbebyggelsen. Vi tilbyr gratis trådløs internettilgang på hele hotellet for alle våre gjester.

Røros er en gammel gruveby med status som verdensarvsted på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarv. Røros har mange historiske minner fra gamle dager, og med mange severdigheter og fasiliteter.

Våre rom og fasiliteter:
10658841_534485360028969_8470272260132252150_o
Hotellrom
Vi har 24 dobbeltrom med toalett, dusj, TV og en liten sittegruppe. Alle rommene har delbare senger om ønskelig. For de som ønsker ekstraseng eller babyseng, tilbyr vi selvsagt dette. Gi gjerne beskjed ved reservasjon, slik at dette er klart når dere ankommer.

Familierom
Dette er nyrestaurerte rom med bad og dusj i gangen. Avdelingen har totalt 8 rom. Fire av rommene er rom med 4 senger, de fire andre rommene er dobbeltrom. Totalt er det 24 senger i avdelingen.
Sengetrekk kan medbringes for 4-sengsrommene, men det er også mulig å leie. På dobbeltrommene er sengetrekk /håndklær inkludert. Fine felles bad og toalett finnes i gangen.
Alle familierommene har fått hvert sitt navn etter lokale fotballspillere.

Kurs-Konferanse
Hos oss kan dere avholde møter og kurs for opp til 30 personer i rolige og avslappende omgivelser. Her har vi alt av utstyr dere måtte trenge. AV-utstyr (projektor, overhead, whiteboard, flip-over) og selvsagt full tilgang til trådløst nett.

Kom å oppleve en atmosfære preget av ro og stillhet, og hvor du og dine er i fokus.

Velkommen!